Wayteq x950, Wayteq x850

Noi aparitii in materie de aparate gps pe piata romaneasca. In fapt se pare ca sunt primele aparate cu procesor Atlas V avand exact aceleasi functii ca si cele anterioare. Noul procesor ofera un suport mai amplu sistemelor de navigatie. Procesorul cu doua nuclee contine un nucleu DSP, 250MHz, favorabil în special calculelor computerizate necesare în navigatie. Receptorul GPS îmbunatatit poate capta semnale prin chiar si 64 de canale.
Suportul memoriei DDR2, mult mai bun, asigura transmiterea mai rapida de date dintre memorie si procesor. Consumul de energie fiind mai mic se vor putea utiliza, pe lânga navigare, si celelalte functii ale dispozitivului.

x950 prezinta un meniu absolut nou, cu functiile anterioare în interfata principala. Pe lânga cele cu care ne-am obisniut (muzica, video si redare flash, text, e-book) au aparut noi functii, foarte utile. Putem schimba tema meniului si fundalul. Resursele sistemului pot fi verificate utilizând o noua functie. Exista o posibilitate de a ajunge direct la interfata sistemului de operare, fara a mai accesa prin alte cai complicate (mai precis din interfata/setari se va putea ajunge in explorer direct)

Modelul x950 cu ecranul sau de 5″, 2GB memorie flash si 128MB memorie RAM este succesorul faimosului x920.

Specificaţii tehnice:
Display: 5″ touch-screen TFT LCD pentru x950, 4,3 pentru x850
Culori: 65 536 nuanţe
Rezoluţie: 480 x 272 (16:9 ratio)
Orientare: orizontala
Procesor (CPU): SiRF Atlas V, 500MHz ARM11 CPU amplificat cu DSP pentru GPS de 250MHz
Memorie: 2GB memorie internă
Memorie (RAM): 128 MB (pentru executarea programelor)
Receptor GPS: Atlas V, (64 canale)
Card de memorie: MicroSD, MicroSDHC
Difuzor: Încorporat
Ieşire căşti: 3.5mm Jack
Sistem de operare: Windows CE 6.0
USB: USB Mini-B
Tip baterie: Lithium-ion 1800 mAh (incorporata)
Soft de navigaţie: Opţional
Dimensiuni: 135 x 85,9 x 14,3 mm
Pachetul conţine:

•Sistem de navigaţie Wayteq x950 PNA
•Suport auto (ventuză + braţ)
•Încărcător auto
•Manual de utilizare

Facand raportul calitate pret,analizand la rece disignul, consider ca este un aparat care merita toata atentia. In momentul in care voi dispune de aparat voi prezenta mai in amanunt ce si cum face.
Pana atunci doar o fotografie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>