Vesti bune de pe piata aparatelor GPS.

Producătorul de sisteme GPS GoClever a tăiat preţul unor sisteme de navigaţie cu până la 200 de lei cu scopul de a-şi atinge ţintele de vânzări, în contextul reducerii salariilor din sectorul bugetar cu 25% şi a deteriorării situaţiei economice.

Compania a încheiat astfel parteneriate cu magazinele online eMAG şi EvoMag. Spre exemplu, sistemul GPS GoClever 5066, cu ecran de 5 inchi şi o memorie de 2 GB, va costa 449 de lei, cu aproape 200 de lei mai puţin. GoClever speră să vândă peste 10.000 de aparate în acest an. Compania Goclever oferă de patru luni şi actualizări gratuite pentru hărţile de sistemele GPS, ofertă disponibilă şi pentru sistemele GPS pentru care a fost redus preţul. Recent şi Evolio, producător de GPS-uri deţinut de Liviu Nistoran, a anunţat că va oferi actualizări gratuite ale hărţilor pentru sistemele companiei. Cel mai mare jucător de pe piaţa locală de sisteme GPS este Mio.
Sursa: ziarul financiar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>