Vânzari explozive pentru celularele cu GPS

Potrivit unui raport Berg Insight, pâna în 2014 piata terminalelor GSM/WCDMA cu GPS ar putea ajunge la 770 de milioane unitati, crestere anuala de peste 38%.


Livrarile mondiale au crescut în 2009 pâna la 150 de milioane unitati, conform raportului Berg, citat de cellular-news.com.

Adoptarea tehnologiei GPS în lumea GSM a început odata cu unele modele de terminale inteligente (smartphone), fiind acum un detaliu standard în acest segment de piata.

Analistii Berg anticipeaza ca si modelele ieftine de smartphone vor fi echipate cu astfel de platforme, urmând sa fie adoptate si de modelele “feature” (fara sistem de operare clasic, dar cu acces la internet, email, înregistrare video).


One Response to Vânzari explozive pentru celularele cu GPS

  1. Ionut says:

    Mi se pare normal … Doar nu poti fi atat de fraier incat sa dai bani si pe gps si pe telefon atata timp cat le ai intr-un aparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>