Tronsonul Cernavoda-Medgidia nu apare pe nici-o harta

Indreptandu-ma saptamana trecuta spre mare, am ajuns la noul tronson inaugurat cu mare fast de politicieni. Desi la locul cu pricina exista doua panouri rutiere, ele sunt atat de ”clare” incat a trebuit sa opresc si sa ma dumiresc incotro trebuie sa ma indrept pentru a ajunge la Neptun. Cat despre primo,igo sau google nici-o sansa. Te pozitioneaza pe camp, noua portiune nefiind cartografiata de nici-un dezvoltator de harti.

La bifurcatia cu cele doua panouri cel putin ciudate, pe langa masina mea mai erau cativa dezorientati, intrucat un
panou ne trimite in Bulgaria si spre Constanta, iar altul la Tulcea, Harsova si Constanta. Pai bre Gogule, eu daca vreau sa ajung la Neptun incotro ma indrept? Dupa cateva minute de dezbatere la fata locului, concluzia a fost trasa: Bulgaria.

Probabil ca celor de la autostrazi le-a fost mai simplu sa scrie Bulgaria decat Agigea,Eforie Nord, Sud, Neptun, Costinesti, Staurn,Venus…… Nu ai ce sa-i faci: vopseaua costa mult. De ce sa facem reclama statiunilor noastre cand putem sa indrumam lumea spre Bulgaria. Nu toata lumea afost premianta la geografie incat sa stie ca avem granita si punct de trecere cu Bulgaria pe la Negru Voda, capatul drumului ce leaga statiunile de pe litoral.

Deci dragi turisti, de la Bucuresti pana la Agigea se poate ajunge foarte repede pe Autostrada Soarelui, atentia trebuind marita doar in zona de care vorbeam mai sus, alegand calea spre Bulgaria pentru statiunile din sudul litoralului.

Drum bun si ochii pe sosea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>