O suta de milioane de aparate vandute de Garmin

Specializata pe softuri si device-uri de navigatie folosind pozitionarea globala prin satelit, Garmin anunta saltul peste 100 de milioane de aparate vandute in cei peste 23 de ani de activitate, compania avand un trend ascendent in aceasta perioada involburata a economiei mondiale.

Avand o concurenta acerba din partea smartphone-urilor prin inserarea in aplicatiile acestora a software-ului de navigatie, Garmin a reusit sa-si pastreze piata de produse prin calitatea produselor si a hartilor dar totodata oferind solutii de navigatie si posesorilor de smartphone.

Daca este sa luam in calcul cifrele, in T1/2012 compania a anuntat incasari de 557 milioane$ cu o crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, lucru surprinzator avand in vedere ca marea majoritate a firmelor din domeniul IT sunt in regresiune.

Singurul dezavantaj pe care noi il gasim acestor aparate si softului de navigatie marca Garmin este pretul foarte mare al produselor raportat la puterea de cumparare a romanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>