Solutie GPS de monitorizare prin satelit a flotelor auto de la Romtelecom

Incepand cu 1 iulie, o alta posibila solutie GPS de monitorizare a flotelor auto prin satelit, este lansata de Romtelecom in parteneriat cu Cosmote. Despre ce vorbim……

Serviciul furnizat de Romtelecom presupune un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date si o aplicatie web. Conexiunea de date este furnizata de Cosmote.

Noua solutie se adreseaza in principal companiilor de transport sau celor care detin o flota de masini, spune George Makowski, director executiv comercial pe segmentul business al Romtelecom. Conform celor precizate de acesta, solutia Romtelecom va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, iar costurile cu orele suplimentare vor scadea.

Preturile practicate vor fi de 10 euro pentru fiecare modul GPS instalat, fara TVA, in timp ce abonamentul pentru solutia de monitorizare este de 9 euro pe luna, fara TVA, pentru contractele semnate pe doi ani si de 14,5 euro/luna pentru contracte semnate pe un an, fara TVA.

Tariful lunar pentru conexiunea de date oferita de Cosmote va fi de aproximativ 1,5 euro pe luna, fara TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>