Singurul medaliat olimpic din înotul masculin românesc a investit într-un bazin de înot la Constanţa.

Singurul înotător român medaliat la Jocurile Olimpice, Răzvan Florea, şi-a inaugurat, joi, la Constanţa, un bazin de nataţie, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 600.000 de euro, dintre care 200.000 din fonduri europene.

Denumit “Atena Swiss Center”, bazinul de 25 de metri lungime se întinde pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi şi are patru culoare.

În cadrul complexului se mai află un bazin mai mic, destinat copiilor cu vârste între doi şi patru ani, două saune, vestiare şi un magazin cu echipament sportiv.

“Este un vis încă din 2004 care, din păcate sau din fericire, a luat naştere în acest an. Din 2010, de când mi-am încheiat cariera, am încercat să dezvolt acest proiect, iar soţia mea, Oana, a dus greul acestui bazin. Bazinul poate fi folosit de toţi iubitorii de sport.

Sunt puţin copleşit de emoţie, mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, familie, autorităţi locale. Doamna Frâncu a fost ca o mamă pentru mine, unul dintre mentorii mei, care m-a sprijinit în toate momentele, bune şi mai puţin bune”, a declarat Răzvan Florea, medaliat cu bronz la 200 de metri spate la Atena.

Iata ca, daca vrei, se poate. O investitie inseamna locuri de munca, inseamna bani la bugetul de stat. Sa fie intr-un ceas bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>