Sheba Distribution lanseaza RO.A.D.2012.40

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, anunţa disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v4.40, RO.A.D.2012.40. Editia actuala aduce în plus 17.241,53 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 267.261,99 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Vaslui, Iaşi, Caraş-Severin şi Hunedoara, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 314.941 puncte împărţite în 437 de categorii.

In această ediţie gasim autostrada A3 între Bucureşti şi Ploieşti cu legătura de la Snagov, autostrada A2 completă, inclusiv segmentul Cernavoda-Medgidia cu legătura de la Valea Dacilor, continuarea centurii A4 si legatura la A4 din Ovidiu, pasajul subteran Ştefan Guşe-Oituz din Bacău, pasajul rutier suprateran din Craiova, pasajul subteran de acces la Prisma-Hornbach de pe DN1 din Baloteşti, pasajul subteran de acces la Carrefour Tom din Ovidiu, podul rutier nou peste Cibin din Sibiu, străpungerea Popişteanu Cristian din Bucureşti, accesul la centrele comerciale Maritimo din Constanţa şi Lidl din Fălticeni, legătura Coresi din Braşov precum şi multe cartiere rezidenţiale de dată recentă (cartierul A.N.L. Henri Coandă, zonele rezidenţiale FeliCity, Upground, Quadra Place, Greenfield Residence, etc. din Bucureşti, Militari Residence din Roşu, Ibiza Sol, Ibiza Golf si Oxford Gardens din Voluntari, etc.), sensuri unice şi 38 (treizecişiopt) sensuri giratorii apărute între timp.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a bisericii evanghelice fortificate din Biertan.

Graniţele, componenţa şi denumirile parcurilor şi rezervaţiilor naturale din România au fost şi acestea reactualizate după cele mai noi limite publicate de Ministerul Mediului în 2011.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale cetăţii de epoca fierului de la Herneacova, ale aşezărilor fortificate e-neolitice ale Culturilor Precucuteni de la Târpeşti – Râpa lui Bodai, Culturii Cucuteni de la Ruginoasa – Dealul Drăghici, Culturii Vădastra de la Vădastra – Dealul Cişmelei, Culturii Ceramicii Liniare de la Isaiia – Balta Popii, ale cetăţii de epoca bronzului şi dacică de la Năeni – Zănoaga, ale cetăţilor dacice de la Pietroasele – Gruiu Dării şi de la Todireşti – La Şanţuri.

Ediţia actuală are 482 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>