România s-a clasat pe primul loc în Europa şi pe poziţia a cincea în lume la Olimpiada Internaţională de Fizică

Ca avem o inteligenta sclipitoare stie mai toata lumea, exodul acesteia in tari ce stiu sa profite fiind arhicunoscut. Sa speram ca nu va fi si cazul celor cinci elevi medaliati la Olimpiada Internaţională de Fizică cu două medalii de aur şi trei medalii de argint.

Pentru ca sunt ai nostri si ne este drag de realizarile lor facand cinste tarii lor, trebuie sa le adaugam aici si numele:

-medalii de aur: Cristian Frunză (clasa a X-a) şi Cristian Andronic (clasa a XI-a);

-medalii de argint: Tudor Ciobanu (clasa a XI-a), Denis Turcu (clasa a XI-a) şi Sebastian Dumitru (absolvent al clasei a XII-a)

“Toţi elevii provin de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti”, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.

Olimpiada Internaţională de Fizică s-a desfăşurat în Danemarca, la Copenhaga, în perioada 7 – 15 iulie, la competitie participand 381 de concurenţi din 83 de ţări.

Desi cele mai multe merite sunt ale copiilor, nu trebuie sa uitam si indrumatorul acestora, al carui nume a fost uitat din pacate si nici nu am reusit sa-l aflam. Parte din aceasta reusita merge si spre domnia sa si nu trebuie uitat.

Felicitari elevilor, felicitari indrumatorului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>