RO.A.D. 2012.30 noua harta de la Garmin

Cu un pret foarte mare cu care deja ne-am obisnuit, 475 lei fara TVA, dupa aproape 3 ani, echipa de la Sheba Distribution SRL, distribuitorul Garmin în România şi conducătorul Proiectului România Digitală anunţa disponibilitatea noului Atlas Digital al României, RO.A.D.2012.30.

Cu peste 1200 de localităţi din România la nivel de detaliu, cu acoperire din Delta Dunării şi până în vârful Munţilor Carpaţi, Atlasul Digital al României beneficiază de ultimele avansuri tehnologice disponibile pe platformele de vârf ale dispozitivelor de navigaţie Garmin.

În Bucureşti s-a demarat un amplu program de introducere al restricţiilor de încadrare în bandă. Conducătorii auto vor fi avertizaţi din timp pe ce bandă să se încadreze pentru realizarea anumitor manevre. De-a lungul tuturor autostrăzilor s-au implementat indicaţii vocale speciale şi de încadrare în bandă pentru ca şoferii să fie avertizaţi din timp şi cu maximum de acurateţe asupra manevrelor de efectuat. Acoperirea cu drumuri s-a extins în judeţele Giurgiu, Tulcea, Constanţa, Brăila, Braşov, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Sibiu.

Peste o sută de sensuri giratorii noi au fost implementate în hartă. Faţă de hărţi provenind de la firme de prestigiu din domeniu din străinătate (CNE2012.30 cu date de la Navteq), Atlasul Digital al României RO.A.D.2012.10 aduce în plus acoperire de ultimă oră fără egal:
- centura Sibiu;
- autostrada Timişoara-Arad (se deschide pe 15 decembrie);
- autostrada A2 de la Murfatlar la Lazu împreună cu nodul mare de autostrăzi şi porţiunea din A4 până la DN3;
- autostrada A3 completă, incluzând bucata Turda – Câmpia Turzii şi nodul de la Turda;
- ocolitoarea Adunaţii Copăceni pe DN5;
- ocolitoarea Vâlcele-Apahida (zona Cluj);
- centura NE Timişoara (între DN6 şi DN69);
- centura de nord Bucureşti incluzând podul de la Otopeni;
- spaţiile de servicii de pe A2 Bucureşti-Cernavodă;
- Pasajul Basarab complet, străpungerile 1 Mai-Marinescu şi Matei Basarab;
- varianta nouă de rutare de la Răzoare (!) dată în folosinţă acum câteva zile.

Pe lângă acestea s-au adăugat foarte multe soluţii de acces la centre mari comerciale, cel mai nou fiind cel de la Colloseum în Bucureşti. Peste 30 de oraşe mari au implementate blocurile extrudate 3D pentru o experienţă de navigaţie fără egal.

Harta s-a mărit de la 395 MB la 470 MB şi beneficiază de o tehnologie nouă de criptare care necesită actualizarea firmware-ului de pe aparate.

One Response to RO.A.D. 2012.30 noua harta de la Garmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>