Ratacit in propria tara.

In cateva cuvinte, vreau sa va prezint o mica aventura care a condus in final la achizitia unui aparat gps. Ne hotaram intr-o buna zi sa vizitam salina de la Slanic Prahova. Ne echipam corespunzator, plecam din Bucuresti catre Slanic, ajungem cu bine in Ploiesti , unde, dupa indicatiile pretioase ale unui bun coleg de serviciu, urmaresc 3 sensuri giratorii dupa care fac dreapta. Rezultatul: mai bine de 45 de minute m-am invatit in cerc, fara a avea posibilitatea sa ies, neavand la dispozitie nici-un indicator ( cu exceptia celor de sens unic). Dupa nervi tocati si stres maxim , am reusit sa ies cu bunavointa unui taximetrist si am jurat, cum ajung acasa , sa-mi cumpar un gps , ceea ce am si facut. Faptul ca am transformat acest lucru intr-un hobby, este altceva. Asta este si scopul pentru care am realizat pagina web din semnatura, pentru a ajuta alti doritori in achizitia unui astfel de aparat.

De ce scriu aceste lucruri? Poate asa reusesc sa intru in posesia unui aparat Mio pentru a-mi satisface nevoia de cunoastere si pentru a impartasi cu ceilalti calitatile acestui aparat.
Cat despre caracteristicile produsului, as situa pe primul loc ecranul mare de 7″ si rezolutia de 800_480, ceea ce duce la o imagine perfecta.
Acest aparat este oferit de Mio si automod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>