Premiu internațional pentru Theodore Mihai Mezei

Nu ati auzit de Theodore Mihai Mezei? Nici nu aveati cum pentru ca presa din Romania nu considera important premiul I de excelenţă, categoria A3, obtinut de tanarul Theo la Concursul Internaţional de Pian „Pro-Piano-România”, desfăşurat la Bucureşti.

Zbuciumul comercial in care se invarte presa din Romania nu permite promovarea valorilor asa ca nici de tanarul despre care vorbesc acum nu a fost promovat. Nu aduce rating, nu aduce bani. Nu conteaza valoarea lui, nu conteaza premiile internationale obtinute, conteaza ca este un copil si nu poti barfi pe seama lui.

Dar, tânărul pianist clujean Theodore Mihai Mezei, obtine premii dupa premii in ciuda lipsei de promovare prin eforturi doar de el stiute.

După ce obţinea Premiul I la Concursul Internaţional de pian de la Nisa la finele anului 2011, Roma în mai 2012, sau mai recent Paris în mai 2013 la Concursul Internaţional Flame, iată că tanarul artist şi-a adjudecat Premiul I de excelenţă, categoria A3, la Concursul Internaţional de Pian „Pro-Piano-România”, desfăşurat la Bucureşti.

În vîrstă de 9 ani, elev în clasa a III-a la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă”, clasa prof. Mara Pop, ambiţiosul Theodore Mihai Mezei s-a aflat la cea de a treia participare consecutivă la amintitul concurs, fiind printre puţinii concurenţi din Transilvania şi singurul clujean care a păşit pe podium.

Felicitari Theo si mult succes in activitatea viitoare. Felicitari si profesoarei ce iti calauzeste pasii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>