Nu avem autostrazi dar avem camere inteligente

Camere video de 50 mil euro ajung pe toate autostrazile din Romania. Este vorba despre un sistem inteligent, nou pentru tara noastra, prin care sunt monitorizate soselele de mare viteza. Bucata de autostrada dintre Cernavoda si Constanta este prima monitorizata de sistemul inteligent. In primul rand, camerele instalate din 2 in 2 kilometri ii vor prinde pe vitezomani.

Bucata de autostrada dintre Cernavoda si Constanta este prima monitorizata de sistemul inteligent. In primul rand, camerele instalate din 2 in 2 kilometri ii vor prinde pe vitezomani.Noul sistem va calcula viteza medie a unei masini in functie de cat de repede parcurge distanta de 2 kilometri. Soferii care incalca legea vor fi amendati.

Camerele speciale care vor fi instalate pe autostrazile din Romania vor detecta imediat orice pieton sau obiect care va aparea in calea masinilor. Sistemul va da alarma, iar aici ar trebui sa vina in cel mult 2 minute o masina de politie sa inlature pericolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>