O noua generatie de navigatoare de la SERIOUX: NaviMATE T2

O nouă generație de navigatoare GPS NaviMATE T2 de la SERIOUX oferă utilizatorilor cea mai recentă versiune Suncart a hărții pentru România.
Noua serie de navigatoare NaviMATE T2 oferă utilizatorilor un design îmbunătățit, dimensiuni reduse, funcții multimedia pentru rularea filmelor sau muzicii, procesoare mai rapide – Atlas IV de 500 MHz și baterii cu o capacitate crescută, pentru un plus de autonomie .

Cel mai important aspect îl constituie încheierea parteneriatelor cu Sygic – unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software de navigație la nivel mondial, și Suncart – compania locală ce oferă una dintre cele mai detaliate și mai des actualizate hărți pentru România.
Astfel, PND-urile SERIOUX vor fi singurele de pe piață care vor veni cu software-ul Sygic Drive 10 preinstalat și vor include versiunea Suncart a hărții pentru Romania. Variantele de navigatoare NaviMATE T2 existente în acest moment pe piața locală fie nu oferă software inclus, fie oferă software Mireo Black Edition 3.0
Pe lângă software-ul preinstalat pentru PND / WindowsCE, vor fi disponibile (prin Asesoft Distribution SRL) și variantele Sygic Mobile Maps și Sygic Aura pentru dispozitive smartphone cu alte sisteme de operare – Android, Windows Mobile, iPhone, Symbian, Maemo. Ambele variante sunt disponibile cu harta detaliată a României de la Suncart.

Sursa: stiri.zoot.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>