O noua editie a Atlasului Digital al Romaniei: v5.10, RO.A.D.2013.10

ROAD 2013.10
Sursa foto: garmin.ro

Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă peste 22.488,79 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 289.750,79 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Iaşi, Teleorman, Galaţi şi Botoşani, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 332.233 puncte împărţite în 455 de categorii.

În această ediţie gasim autostrada A1 între Giarmata şi Izvin şi A1 între Deva şi Simeria, noua centura a Ploieştiului şi pasajul rutier de la Metro, centura Ocolitoarea Mică a oraşului Săcele, Pasajul Colentina-Pantelimon din Bucureşti, Pasajul Independenţei din Braşov, drumul expres de acces la Uzinele Dacia Renault din Mioveni şi centura oraşului Iaşi, precum şi revizii de esenţă a numerotării poştale din Bucureşti, Constanţa şi Urziceni. A fost explicitat accesul la centrele comerciale Cora Alexandriei, Kaufland Mihai Bravu si Auchan Constructorilor din Bucureşti, Cora şi Dedeman (centrul logistic) din Bacău, magazinele Dedeman din Slatina, Râmnicu Vâlcea şi Craiova, băcăniile Real 1 şi 2, magazinele Praktiker, City Park Mall şi Lidl din Constanţa, Cora, Carrefour, Bricostore şi Dedeman din Drobeta-Turnu Severin, Kaufland Râmnicu Vâlcea, Kaufland şi Dedeman Piatra-Neamţ, Kaufland Reghin, băcănia Real, magazinele Praktiker, Dedeman şi Kaufland 1 şi 2 din Baia Mare, Kaufland din Târgu Mureş şi Caransebeş, Lidl şi Dedeman din Braşov şi Dedeman din Bistriţa, plus sensuri unice noi şi 105 (osutăcinci) sensuri giratorii noi apărute între timp.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a bisericilor evanghelice fortificate din Prejmer şi Câlnic, monumente aflate pe lista patrimoniului mondial UNESCO din România. În Delta Dunării a fost actualizat accesul maritim pe unele canale şi s-au adăugat toponime şi puncte de interes.

Ediţia actuală are 503 MB mărime si poate fi achizitionata la un pret mare, tipic romanesc, de DOAR 475 RON fara TVA. Desi recunoastem procentul de acoperire al suprafetei Romaniei ca fiind cel mai bun in acest moment, nu putem neglija pretul imens cu care se comercializeaza aceasta harta, de cele mai multe ori mai scumpa decat un aparat GPS cu soft si hartile Europei de la alti provideri. Avand in vedere ca suntem romani si dorinta de imbogatire peste noapte este ceva tipic romanesc, incerc sa inteleg….dar imi este peste masura in vremurile de criza prin care trecem.

Cu banii dati pe harta ROAD 2013.10 de la Garmin, cumperi o tableta cu gps de la emag…oare este normal? Tableta Evolio EvoTab Fun cu procesor Boxchip A10 1.0GHz,7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.0, Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>