Un nou model de Gps de la Evolio: N550

Ultimul model de GPS de la Evolio, N550, are inclus sub carcasa cu un design frumusel, una din cele mai noi aparitii tehnologice in materie de gps, platforma Centrality ATLAS V. Datorita procesorului Dual Core ATLAS V cu o frecventa de 533 Mhz N550 beneficiaza de o viteza suficient de mare pentru a prelucra inclusiv imaginile tridimensionale incluse.

Pe langa noutatea folosirii platformei Centrality Atlas V , aparatul Evolio N550 dispune de o autonomie ridicata prin implementarea de catre cei de la Evolio a unui sistem de eficientizare a consumului de energie, perioada de utilizare crescand cu peste 30%.

Alt element de noutate la N550 de la Evolio ar fi conexiunea la internet si posibilitatea navigarii de pe aparat printr-o conectare bluetooth cu un telefon mobil.

N550 dispune de cea mai nouă şi completă harta a României şi Europei: Evomap2011, softul interactiv permițând actualizarea gratuită online a hărților, descărcarea de informații (puncte de interes, camere radar) precum şi configurarea acestora după preferințele utilizatorului.

Produsul este disponibil de astăzi pentru comenzi on-line , începând cu 1 martie putand fi găsit şi în rețelele de magazine, la un preţ de aproximativ 700 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>