Multinationalele stau cu ochii pe masinile de serviciu. Supravegherea prin GPS, la mare cautare

Piata locala a sistemelor de supraveghere auto prin GPS a crescut cu 85% pe segmentul companiilor multinationale de la inceputul anului pana in pezent, fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de compania SAS Grup, producator de echipamente GPS.

Cresterea este justificata de tendinta multinationalelor de a reduce costurile nejustificate.

“Implementand solutiile de monitorizare a vehiculelor, au constatat ca, in medie, angajatii lor parcurgeau 60% din kilometri in interes personal si doar 40% in interesul companiei”, a declarat Adrian Dinu, director general al SAS Grup.

“Piata de profil a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare, in sensul cresterii calitatii serviciilor si a accesibilitatii pretului echipamentelor”, a adaugat Adrian Dinu.

Piata solutiilor de monitorizare prin GPS a crescut in ultimii trei ani, datorita companiilor care au dorit sa-si eficientizeze costurile.

Sursa: dailybusiness.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>