Moov V780

Mio lanseaza noul sistem de navigatie Moov V780, disponibil pentru multimedia HD, echipat cu un receiver TV digital si conectivitate wireless.

Liderul global in productia de dispozitive personale de navigatie pregateste lansarea noului sistem de navigatie Mio Moov V780.Pe scurt, dispozitivul are trei functii de baza: GPS, divertisment si acces la internet. Inglobeaza software-ul de navigare Mio Spirit si dispune de un ecran de 7 inchi plat, in format wide, cu capabilitati multimedia HD, receiver TV digital si conectivitate wireless.
Functii disponibile:
-Redarea fisierelor video HD de pâna la 720p
- Iesire HD care face posibila conectarea dispozitivului la un display HD, prin intermediul interfetei unice HD
- Acces printr-un singur click la YouTube
- Interfata 3D pentru o operare intuitiva
- Conectivitate wireless la Internet
- Cutie de transport si tastatura, incluse într-un singur accesoriu usor de conectat
- Browser web, cu suport Flash integrat
- Acces la e-mail prin intermediul Microsoft Exchange Server si Gmail
Noile harti extinse incluse pe cardul MicroSD, destinate seriei Mio Moov S500, sunt adaptate pentru a fi compatibile si cu noul model de GPS si ruleaza pe baza aceluiasi software Mio Spirit. Clientii vor putea evita procesul dificil de actualizare a hartilor bazat pe descarcarea,activarea si instalarea acestora prin simpla conectare a cardului MicroSD la aparat, aceasta operatiune fiind suficienta pentru ca utilizatorul sa poata rula hartile suplimentare, fara a le înlocui pe cele preinstalate.
Aparatele vor fi disponibile in Romania incepand cu trimestrul III 2010.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>