MIO S605: un gps cu TMC,Text To Speech si port AV.

Compania Mio Technology a lansat pe piata locala dispozitivul de navigatie S605 cu suport TMC, Text To Speech si port AV pentru conectarea unor dispozitive externe de tipul DVD playerelor sau camerelor de asistenta la parcare.

mio s605

Dispozitivul, dotat cu software-ul Spirit II, vine echipat si cu reprezentarea grafica 3D a cladirilor punct de reper aflate pe harta. Noul S605 dispune de un mod economic de navigare, care permite identificarea traseului ce presupune cel mai mic consum de carburant, dar si functia SmartFind, care faciliteaza utilizatorului identificarea punctelor de interes din apropiere. Functia Text to Speech faciliteaza orientarea datorita includerii denumirii strazilor si intersectiilor in ghidarea audio. Noul Mio S605 este disponibil pe piata din Romania din aceasta luna, la un pret aproximativ de 999 de lei, prin intermediul partenerilor Mio.
Sursa: financiarul.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>