Mio prezintă primele sale car kit-uri GPS compatibile cu iPhone 4

Mio Technology prezintă la IFA 2010 car kit-uri pentru toate modelele iPhone şi iPod Touch, compatibile cu majoritatea software-urilor de navigare existente pe piaţă
Mio Technology, lider mondial în producerea de echipamente de tip PND (dispozitive personale de navigaţie) a lansat în cadrul IFA Berlin, primul car-kit de navigaţie GPS compatibil cu iPhone 4.

Acest dispozitiv, include un receptor GPS deosebit de puternic şi permite pe lângă navigarea sigură de la un punct A la un punct B pentru toţi deţinătorii de iPhone sau iPod Touch şi folosirea acestuia ca dispozitiv hands-free sau player multimedia pentru maşină.
amosnews
Car kit-ul GPS Mio este compatibil cu cea de a doua generaţie iPod Touch, iPhone 3G, 3GS şi iPhone 4. Pe lângă compatibilitatea cu o gamă largă de produse Apple, Mio funcţionează fără a fi nevoie ca utilizatorul să îndepărteze husa de protecţie a dispozitivului său.

Utilizarea dispozitivului este facilă, opţiunea de navigare funcţionând de îndată ce iPhone-ul sau iPod-ul este andocat. O altă caracteristică a acestui car-kit este posibilitatea de a fi folosit ca dispozitiv hands-free, prin intermediul conexiunii Bluetooth, setată special pentru a înlesni descoperirea şi conectarea la produsele Apple. Car kit-ul Mio încarcă iPod-urile şi iPhone-urile, permiţând preluarea convorbirilor şi ghidarea clară simultană. Utilizatorii vor avea de asemenea acces la muzica stocată pe iPhone sau iPod, aceasta fiind redată direct pe sistemul audio al maşinii.

Avantajele pe care un asemenea dispozitiv le aduce sunt recepţia rapidă şi stabilă a semnalului GPS, redarea intrucţiunilor vocale clar, înlesnind astfel experienţa de navigare şi posibilitatea utilizatorilor de a folosi celelalte funcţii specifice iPhone şi iPod.

Car kit-ul Mio vine într-un pachet care include un suport special pentru ataşarea acestuia pe parbriz, ghidarea putând fi făcută atât în format normal cât şi în modul panoramic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>