Mio lanseaza o noua gama de produse: Mio Spirit 2012

Pentru ca tot ne puneam intrebarea ce mai pot face producatorii de aparate GPS pentru a contracara evolutia ascendenta a tabletelor si smartphone-urilor, iata ca cei de la Mio ne dau raspunsul: update la harti pe toata durata de viata a aparatului, inchirierea de harti pentru deplasari scurte, implementarea in toate aparatele a modului de navigare pentru camioane, SmartRoutes™- foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, LearnMe Pro™- un modul perfecţionat ce monitorizează şi reţine stilul de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţe.

Aparatele ce beneficiaza in acest moment de update gratuit de harti pe toata durata de viata a dispozitivului sunt: Spirit 490 LM, Spirit 495 LM ,Spirit 497 LM, Spirit 690 LM, Spirit 695 LM, Spirit 697 LM, Spirit 687 Lifetime, Spirit 685 Lifetime, Spirit 680 Lifetime.

„Noua generaţie de dispozitive de navigaţie Mio Spirit 2012 sporeşte uşurinţa de utilizare. Actualizările gratuite ale hărţilor pe toată durata de funcţionare a dispozitivelor, serviciu disponibil pentru toate modelele din noua serie, reduc semnificativ costul total de exploatare al noilor Mio Spirit”, spune Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Sistemele GPS din noua gamă sunt disponibile cu hărţile din 44 de ţări europene. Un avantaj important este, de asemenea, opţiunea care permite închirierea altor hărţi pentru o durată de trei, şapte sau 30 de zile.

Echipate cu Bluetooth, modelele Mio Spirit 497LM şi Spirit 697LM permit apelarea hands-free, accesarea informaţiilor despre vreme şi căutarea locală pe Google, extinzând astfel accesul la o colecţie îmbogăţită de Puncte de Interes (POI).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>