Igo primo 1.1

Nav N Go devine *verde*
Furnizorul de navigaţie Nav N Go a lansat saptamana aceasta o noua versiune a software-ului de navigare de top iGo Primo varianta 1.1, care include acum “rutare verde” printre alte noi caracteristici.

Noua funcţie calculează rutele bazandu-se pe tipul de motor (benzină, motorină, Hybrid), viteza de deplasare anticipata, precum şi consumul de carburant in zonele urbane şi rurale care pot fi introduse de către sofer. Se are în vedere faptul că o viteza mai mare foloseste mai multa benzină în timp ce se reduce timpul de deplasare: rutarea verde în iGO 1.1 Primo alege rute inteligente cu viteze mai mici pentru a economisi benzină, în timp ce incearca sa evite pierderi de timp inutile.

“Eficienţa consumului de combustibil şi reducerea la minim a emisiilor de CO2 sunt subiectele fierbinţi în industria de automobile; cu rutarea verde în iGO primo 1.1 ne propunem să ne aparam poziţia dominanta în low-cost şi segmentul ultra-low-cost de automobile”, spune Tamás Vahl, CEO la Nav N Go.

În plus faţă de această caracteristică eco-Navigare, Nav N Go a intensificat integrarea acesteia cu soluţiile de management al flotei. “Ca o prelungire logică a opţiuni de navigare camion existente în iGO Primo simplu, Locatia API (Application Programming Interface) permite partenerilor să dezvolte aplicaţii pentru aparatul lor în vehicul, care pot avea acces la funcţii de navigare într-un mod mult mai simplu şi mai rapid”, a declarat Nav N Go.

iGO primo 1.1 are acum functia de editare camera radar de către utilizator prin adăugarea unui punct de alertă. Printre caracteristici se pot enumera: 4WD sprijin de rutare pentru Australia, subeşantioane de semne rutiere pentru fiecare ţară care să ofere mai multă siguranţă de avertizare: treceri de origine animală, condiţiile meteorologice şi alte pericole potenţiale.

Asteptam sa vedem la lucru acest nou soft si vom reveni cu detalii.

2 Responses to Igo primo 1.1

  1. Gopapy says:

    “Eficienţa consumului de combustibil şi reducerea la minim a emisiilor de CO2 sunt subiectele fierbinţi în industria de automobile;” Foarte tare!

  2. Gopapy says:

    Ce comentariu tampit mai frate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>