google phone

Google Inc., intr-o incercare de a intra agresiv pe piata telefoanelor mobile, a anuntat ca angajatii sai testeaza un dispozitiv care ruleaza cu sistemul de operare Android, conceput de specialistii sai.

Noul telefon este bazat pe componente furnizate de un partener, si va permite companiei sa experimenteze cu noi aplicatii, a explicat compania Google intr-o postare pe propriul blog, informeaza Bloomberg.

Intr-un raport separat, publicatia Wall Street Journal relateaza ca Google isi va vinde dispozitivul anul viitor, direct consumatorilor. Acest telefon va pune Google in competitie directa cu Apple Inc., producatorul iPhone, si Research In Motion Ltd., care produce BlackBerry.

Noul produs va intra in rivalitate directa si cu producatori precum Motorola Inc., care au lansat deja produse pe baza aplicatiei Android.

Sursa aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>