Garmin integrează tehnologii premium la GPS-urile entry-level

Garmin, lider global în producţia de sisteme de navigaţie, a lansat două noi serii de sisteme de navigaţie accesibile nüvi 2200 şi nüvi 2300, prevăzute cu tehnologia nüRoute cu trafficTrends şi myTrends, funcţii care înlesnesc parcurgerea drumurilor zilnice sau pe cele din călătoriile de vacanţă.

nüvi 2200 are un ecran tactil de 3,5 inch şi include software-ul Garmin ecoRoute care ajută la economisirea banilor şi combustibilului de-a lungul drumului.

Pentru drumurile zilnice, modelele din seria nüvi 2200 memorează automat cele mai accesate destinaţii şi folosesc myTrends pentru a prezice destinaţia ta fără ca tu să activezi o rută, afişând timpul călătoriei şi cea mai bună rută.

Pentru vacanţe, modelele din seria nüvi 2200 au îmbunătăţit modul pieton care oferă posibilitatea de tranzit prin oraş cu ajutorul hărţilor cityXplorer. Disponibil pentru cele mai mari oraşe şi zone la garmin.com, cityXplorer te ghidează când te plimbi sau când alegi mijloacele de transport în comun.

Pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri, în ţară sau peste hotare, modelele din seria nüvi 2300 dispun de un ecran de 4,3 inch pe care aceştia pot previzualiza rute multiple. Tehnologia trafficTrends poate estima precis timpii de sosire şi recomandă rute folosindu-se de datele istorice referitoare la drumurile preferate de şofer şi informaţiile de trafic, pe care Garmin le culege în zona utilizatorului la orice oră din zi.

Toate modele anunţate din seria 2200 şi 2300 au preîncărcate milioane de puncte de interes şi indicaţii pas cu pas cu numele străzilor redate vocal, iar anumite modele dispun de un indicator al limitei de viteză legală pe drumurile principale şi alertează şoferii când le depăşesc.

Sursa: capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>