Evolio si nav”n go merg mana in mana

Compania românească Evolio a anuntat semnarea unui contract de colaborare cu Nav and Go, -compania producatoare a softului de navigatie I-GO cu toate formele sale: i-go,amigo sau primo.

Colaborarea vizeaza implementarea celor mai noi tehnologii pentru GPS-urile marca Evolio, pentru a oferi utilizatorilor o experienta deosebita in ceea ce priveste confortul si rapiditatea in operare, precum si o rutare optima in conditii reale de trafic.
Cele doua companii au lansat impreuna Hi-Speed 4 si Hi-Speed 5, GPS-uri de 4, respectiv 5 inchi, bazate pe softul de navigatie IGO PRIMO – ultimul soft al companiei nav’n go.
Conform specificatiilor, GPS-urile Hi-Speed se remarca prin faptul ca semnalul de satelit este receptionat in numai 9 secunde din momentul aprinderii, iar autonomia GPS-ului (in lipsa incarcatorului) este de minim 2 ore.

Platforma hardware a GPS-urilor Hi-Speed este bazata pe procesorul Centrality Atlas V, Dual-Core, de 533 Mhz, fiind completata de o memorie RAM de 128 MB, DDR2 şi NAND Flash de 4GB.

Evolio in colaborare cu nav’n go ies pe piata si cu tehnologia Intuitive Navigation, ce ofera posibilitatea selectarii unor rute alternative in conditii de blocaj in trafic.
Pentru o mai buna ghidare, tehnologia Intuitive Navigation ofera şi posibilitatea accesarii de fotografii din satelit.

Evolio a investit peste 200 000 euro in dezvoltarea noii platforme, propunandu-si sa atinga o cota de piata in Romania de peste 25% In urmatoarele 6 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>