Evolio lanseaza cel mai modern GPS de pe piata romaneasca: E450

Evolio, unul din liderii pietei de sisteme de navigatie din Romania , lanseaza astazi , 1 Septembrie 2009 , modelul E450 , cea mai noua generatie de GPS Ultraplat cu ecran de 4.3″.
Evolio E450 este primul GPS din piata romaneasca care are instalata Harta Europa Plus , cea mai completa harta a Europei , versiunea august 2009 , harta care contine peste 10 milioane de kilometri de drum actualizat si peste 2 milioane de puncte de interes (POI) .Noul GPS Evolio este singurul dispozitiv din piata romaneasca de telecomunicatii care dispune de faciliatatea de actualizare online , gratie aplicatiei iMap ce permite prin intermediul unui Laptop conectat la Internet receptionarea in timp real a informatiilor de interes.
E 450 ofera performante imbunatatite atat in privinta semnalului GPS fiind dotat cu cel mai nou Receptor SIRF STAR precum si cu un ecran tactil wide , de luminozitate si contrast marite ceea ce confera o vizibilitate sporita pe durata navigarii.
Sistemul Evolio E 450 va fi disponibil in toata tara incepand cu 2 septembrie in retelele Altex , Domo, MediaGalaxy, Metro, Germanos, precum si in principalele magazine online.
Prezent in Romania incepand cu anul 2007 Evolio este unul din liderii industriei de telecomunicatii si al sistemelor de navigatie prin GPS.In cursul anului 2009, Evolio a devenit cea mai cunoscuta marca de GPS din Romania , consolidandu-si pozitia pe piata de profil din tara noastra pe acest segment, dar si pe intreaga gama de produse de comunicatii mobile si fixe.

Sursa : Aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>