Evolio a lansat comercial Evotab Fun, tableta PC de 7 inch cu GPS

Evolio, unul din liderii industriei de produse IT&C din România, a lansat comercial o tabletă PC de 7 inch, Evotab Fun, fiind cea mai plată tableta de 7” disponibilă în România. Combinand utilitatea multimedia cu functiile GPS, apare deja intrebarea unde mai regasim rostul device-urilor gps, cu preturi aproximativ identice.

Receptorul GPS HighVision HV5820 inclus face posibilă folosirea tabletei PC Evotab Fun pe post de GPS, chiar și atunci când nu ai acces la internet. Evotab Fun are inclus in pachetul de baza un Car-Kit complet: suport parbriz, încărcător mașină, cablu de date Mini USB- USB.

Tableta PC Evotab Fun este echipată cu unul din cele mai rapide procesore grafice existent în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali 400 MHz Quad Core. Procesorul grafic permite vizualizarea filmelor HD, cu un consum mai mic de energie, autonomia tabletei ajungând până la 7 ore de folosire continuă, 5 ore de utilizare intensiva cu GPS și Wi-Fi active.

Transmițătorul FM încorporat întregește experiența multimedia a utilizatorului permițând redarea fișierelor audio (filme, muzică etc) direct de pe tableta PC prin intermediul stației audio, pentru momentele când te aflii în mașină sau acasă.

Conectica tabletei PC: HDMI, mini USB 2.0, Wi-Fi, adaptor USB se înscrie în nota generală a tabletelor Evolio.
Din punct de vedere conținut, tableta PC vine preinstalată, în premieră în piață, cu aplicația Evobook – aplicație prin care poți achiziționa și citi cărți electronice (ebook) în limba română.

La un pret de numai 629 lei, tableta ofera:

Procesor Boxchip A10 1GHz + Mali GPU 400 MHz
Memorie RAM RAM: 1 GB DDR3
Memorie stocare 8GB Flash
Memorie adițională Micro SD – până la 32 GB
Sistem Operare Android 4.0 – Ice Cream Sandwich
Display 7″, 800 x 480 capacitiv multitouch
Camera Web 2 Mpx
Receptor GPS HighVision HV5820
Transmițător FM 88 MHz – 92 MHz
Connectivitate HDMI
Wi -Fi: 802.11 b/g/n
3G Ready: USB stick
Mini USB
Audio out: 3, 5 mm stereo audio jack
Micro SD
Baterie Li-Ion 3, 7 V/ 3000 mA
Format Video Full HD 1920 X 1080 MKV (h264), AVI, FLV, WMV, MP4
Format eBook PDF (DRM), Epub (DRM), TXT, HTML, FB2
Format Imagini Max. 8000 x 8000 JPG, BMP, GIF, PNG
Dimensiuni 195.5 x 120 x 9.5 mm

Am expus aici cateva caracteristici, dar un element esential este garantia pe care o acorda cei de la Evolio pentru acest produs: 5 ani.

Am subliniat principalele caracteristici, foarte importante pentru un utilizator de GPS. Avand in vedere aceste caracteristici oferite de o tableta, cu ce vor veni pe piata dealerii de device-uri dedicate gps?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>