Evolio HI-SPEED Plus, un nou aparat de la Evolio

Beneficiind de un display mai luminos decat cele existente pe piata la ora actuala, de un procesor SIRF Atlas V – 664MHz, completat de memoria RAM de 128 MB DDR si de memoria interna de 4G, GPS-ul Evolio Hi-Speed PLUS se inscrie in categoria aparatelor GPS recomandate.

Cu un pret de numai 279 lei fara harta, GPS-ul Evolio Hi-Speed PLUS are un ecran de 4,3″ de 250 Lux(comparativ cu cei 180 ai aparatelor obisnuite),ramanand unul din produsele cel mai bune de pe piata avand in vedere raportul calitate- pret.

In plus, noul GPS are un senzor de lumina care regleaza automat intensitatea luminoasa. Vizualizarea informatiilor se face, astfel, in conditii optime, razele puternice din timpul zilelor de vara neconstituind un impediment cu acest model.

HI-SPPED Plus este TMC READY. Prin achizitionarea unui receptor TMC extern, veti putea naviga in Europa, primind informatii din trafic in timp real (blocaje, ambuteiaje, rute ocolitoare), acolo unde exista serviciul TMC (Traffic Message Channel) gratuit.

Garantie 24 luni!
* garantia pentru acumulator este de 12 luni.

Pachetul contine: incarcator auto, suport prindere parbriz, cablu USB, stylus.

Specificatii tehnice GPS Hi-Speed PLUS

Procesor SIRF Atlas V – 664MHz
Sistem de operare Microsoft WinCE 6.0
Antenă 64 de canale
Memorie RAM 128MB DDR2
Memorie internă 4GB Flash
Memorie extensibila MicroSD Card
Display Ultraluminos 250 Lux, 4.3”
Greutate 147 gr.
Difuzor 1.0 W
Casti 3.5mm Jack
USB Mini USB
Dimensiuni 121mm x 81mm x 12, 5mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>