Evolio GPS Hi-Speed TRAFFIC

Hi-Speed TRAFFIC

Evolio a lansat zilele trecute GPS-ul HI-Speed TRAFFIC, unul din putinele device-uri specializate de navigatie cu un receptor TMC (Traffic Message Channel) integrat. Cu ajutorul acestui TMC, aparatul reuseste sa optimizeze rutarea in functie de trafic. GPS-ul HI-Speed TRAFFIC se bazeaza atat pe sistemul wireless TMC (Traffic Message Channel) cat si pe noua solutie „on-board”, numita Intuitive Traffic Assistance.

In prezent, serviciul TMC nu este disponibil in Romania, dar in marea majoritate a tarilor europene el functioneaza furnizand datele necesare aparatelor pentru o rutare optima, evitand blocajele in trafic, lucrarile pe autostrada si orice alte evenimente care pot ingreuna deplasarea catre destinatie.

Potrivit celor de la Evolio, serviciul TMC va fi disponibil si in Romania din toamna acestui an.

In cazul incetinirii vitezei de deplasare pe autostrazi sau in apropierea unor intersectii importante, functia Intuitive Traffic Assistance, integrata in softul de navigatie, recunoaste blocajele de trafic, calculeaza rute alternative si ofera optiuni de ocolire.
Aceasta functie este foarte utila intrucat serviciul TMC are uneori intarzieri in transmiterea evenimentelor de trafic, de pana la 40 minute, iar in interiorul oraselor nu sunt furnizate informatii de trafic.

Practic, acest Intuitive Traffic Assistance sesizeaza faptul ca esti intr-un ambuteiaj si iti ofera rute alternative, posibilitate existenta si in alte softuri doar caaici ea este facuta automat de soft, nemifiind necesara accesarea optiunii de catre conducatorul auto.

Dotat cu un procesor SIRF Atlas V la 664 MHz., 128 MB RAM DDR2, 4GB memorie Flash precum si un sistem de adaptare inteligenta a luminozitatii prin intermediul unui foto-senzor, device-ul reprezinta o optiune demna de luat in seama de drumetii prin Europa.

HI-Speed Traffic ruleaza softul de navigatie IGO Primo 2 cu functii precum: Pachet Vizualizare 3D extins, „Garantie Ultima Harta”, mod realist de vizualizare a intersectiilor „Junction View” si, optional, pachetul cu Rute Camion.

Produsul este disponibil incepand de astazi in principalele magazine on-line. Pretul variaza intre 799 lei – varianta de baza – si 1199 lei pentru varianta profesionala cu Rute Camion si serviciul Lifetime TMC Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>