Evolio anunta lansarea noului sistem de navigatie E500

Evolio anunta lansarea noului sistem de navigatie E500, echipat cu cea mai noua harta Full Europa: EvoMap2010.
E500 este un GPS full options ultraplat , de numai 12 mm, si cu un ecran generos de 5” facand parte din ultima generatie de navigatoare bazate pe Windows CE 6.0 si procesorare rapide de 500 Mhz.

Noutatea absoluta a GPS-ului E500 o reprezinta posibilitatea de navigare pe internet. Acest lucru se realizeaza utilizand conexiunea Bluetooth cu un telefon mobil.

Functia Car Kit Bluetooth permite efectuarea de apeluri telefonice de pe ecranul navigatorului utilizand difuzorul acestuia pentru convorbiri de tip ”maini libere”. Evolio E500 poate transfera agenda de contacte a telefonului mobil in memoria GPS-ului, inclusiv SMS-uri si fisierele multimedia de tip foto, video, audio, totul prin intermediul conexiunii bluetoth.

Capabilitatile multimedia extinse ale noului GPS Evolio impreuna cu ecranul de dimensiuni mari confera o experienta completa la bordul masinii. Astfel, E500 pune la dispozitia utilizatorilor un player video , o consola cu jocuri incluse, si aplicatie de management al fotografiilor, cu functii de rotire , marire, micsorare, afisare automata, plus aplicatiile Calculator si Calendar.

Fisierele multimedia pot fi redate in mai multe formate, ASF, AVI,WMV,3GP,MP4,FLV,JPG,BMP,PNG iar capacitatea maxima de stocare a fisierelor pe cardul SD/SDHC este de 4GB cu posibilitatea de upgrade de pana la 16GB. Deasemeni E500 beneficiaza de functia de e-Reader permitand citirea cartilor in format electronic.

Excelent in receptionarea semnalului datorita receptorului de inalta sensibilitate cu cautare pe 66 de canale, Evolio E500 are consum de energie redus , intrand in categoria produselor ECO.

Produsul este disponibil online si incepand cu data de 15 Martie si in retelele de retail Altex, Domo, MediaGalaxy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>