Bianca Răzor si Andreea Panţuroiu medaliate laCampionatele europene de juniori de la Rieti (Italia)

Munca si efortul depus de aceste sportive sunt imense iar rezultatele nu intarzie sa apara. Vorbim astazi de atletele românce Bianca Răzor si de Andreea Panţuroiu, proaspete medaliate la Campionatele europene de juniori de la Rieti (Italia).

Bianca Răzor este vicecampioană europeană de junioare în proba de 400 m, medalia de argint, fiind obţinută cu cel mai bun rezultat al carierei – 51″82/100, aceasta fiind a doua medalie a zilei pentru delegaţia României, după ce cu o jumătate de oră în urmă Andreea Panţuroiu a câştigat argintul la triplusalt.

Sportivă cu dublă legitimare, la CSS Viitorul Cluj-Napoca şi CSA Steaua Bucureşti, Bianca Răzor (născută la Cluj-Napoca pe 8 august 1994) este dublă medaliată la prima ediţie a Jocurilor Olimpice ale tineretului de la Singapore în 2010 (argint şi bronz), fiind, de asemenea, medaliată la mondialele şi europenele de juniori.

În proba feminină de triplusalt, românca Andreea Panţuroiu şi-a adjudecat medalia de argint, cu cea mai bună performanţă din carieră, 13,36 m, după ce a condus aproape întregul concurs.

Noua vicecampioană a Europei, Andreea Panţuroiu are 18 ani (este născută pe 24 februarie 1995), fiind legitimată la Liceul naţional cu program de atletism din Câmpulung Muscel, unde este pregătită de antrenoarea Mihaela Nicoară, o fostă atletă de bună valoare, la aruncarea suliţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>