Atentie soferi: trebuie sa stii sa folosesti un gps…

Sistemul de navigatie (  GPS-ul in termeni populari) este recunoscut pentru faptul ca te duce pe drumul cel mai bun la destinatie.  Erorile insa te pot trimite pana in creierii muntilor.

Un barbat si-a condus dubita pana in varful muntelui Bergun din Elvetia, pe o carare pe care de-abia puteau circula in siguranta pasionatii de drumetii, scrie Daily Mail.

Barbatul a ramas blocat cu masina, nemaiputand sa intoarca sau sa inainteze, dupa ce GPS-ul l-a indrumat gresit. Cand sistemul i-a spus ca trebuie sa se intoarca, era prea tarziu. Singura solutie a fost sa sune serviciile de urgenta care au folosit un elicopter pentru a-l cobori pe el si dubita din varful muntelui.

“Ma ratacisem si am sperat ca fiecare indicatie ma va readuce pe drumul principal. Intr-un final mi-a spus sa intorc, dar era prea tarziu, pentru ca nu mai puteam”, le-a spus soferul politistilor, care s-au minunat de intamplare si cred ca barbatul trebuie sa fie un sofer foarte bun daca a reusit sa urce atat de mult cu masina pe un drum ingust si periculos.

Sursa: stiri.rol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>